Huis te koop

494000€

3 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11410256
Immoweb code : 11410256

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
50 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante en gunstig gelegen burgerwoning (210m²) met vee...

Bekijk alvast de videotour, grondplannen, EPC-attest, elektriciteitskeuring en asbestinventaris via de Wellimmo-site ("documenten").

Uiterst charmante burgerwoning (210m²) met ruime garage op centrale locatie te Antwerpen.  De ligging kenmerkt zicht door de nabijheid van meerdere parken, leuke handelszaken, het openbaar vervoer, scholen en het oude stadscentrum. Een latte bij Barchel of Caffènation, een lekkere lunch in PAKT of een uitje naar de Vogelmarkt? Dat is hier zo geregeld.
Deze woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime garage die ook perfect dienst kan doen als bv. atelier. Op de eerste verdieping treffen we een volledig ingericht studio-appartement (+/-50m²) met slaap-mezzanine, dewelke makkelijk apart verhuurd kan worden of aangewend worden als extra woonruimte (bv. 2 slaapkamers en 2de badkamer). Op de bovengelegen verdieping vinden we een lichte leefruimte op prachtige houten vloeren, een ingerichte leefkeuken, toilet, en toegang tot de aangename en zonnige buitenruimte (10m²/te vergunnen indien gewenst). Bovenaan bevinden zich de slaapkamer en ingerichte badkamer met apart toilet.   Het eigendom biedt tal van mogelijkheden op gebied van (gedeeltelijke) verhuur, combi wonen-werken,.....mits de nodige opfrissingswerken maakt u hier een echte parel in het hartje van de stad;  Voor meer info of een bezichtiging: 03/225.00.68. of [email protected]

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op