Huis te koop

315000€

3 slaapkamers 70 vierkante meters

Immoweb code : 11262296
Immoweb code : 11262296

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
70 vierkante meters bewoonbare ruimte
409 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooie vakantiewoning aan het water

Ruime woonkamer met zicht op het water, openkeuken met inbouwapparatuur, 3 slaapkamers en een badkamer. Mooie grote raampartijen met uitzicht op het water. Deze woning eigentijds ingericht en goed onderhouden.

Woonkamer
Supermooie ruime woonkamer met uitzicht over het water. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en via de schuifpui staat u op het terras. Mooie vloer en inbouwspots in het plafond die dimbaar zijn. Mooi eigentijds ingericht. Hier voel je je thuis.

Keuken
Keuken in een rechte opstelling die van alle gemakken voorzien is. 4 inductieplaat, koelkast met een vriesvak, inbouw vaatwasser en een combimagnetron.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer met ook hier weer veel lichtinval door het grote raampartij. Grote inbouwkast is aanwezig voor uw spulletjes in op te bergen.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer is wat kleiner. Er staan 2 losse boxspring bedden in en er zijn 2 kasten aanwezig om je spullen in op te bergen.

Slaapkamer 3
Een knusse, kleine slaapkamer staat een praktisch stapelbed, een slimme ruimtebesparende oplossing die zowel functioneel als uitnodigend is. Het licht accentueert de zachte texturen van het beddengoed en creëert een sfeer van rust en sereniteit, ideaal voor ontspanning na een lange dag.

Badkamer
Nette badkamer met een wastafel met meubel en een spiegel erboven. Hangend toilet, douchecabine en een designradiator. In deze ruimte is een elektrische ventilatie aanwezig.

Neem contact op