Huis te koop

515000€

3 slaapkamers 213 vierkante meters

Immoweb code : 11406847
Immoweb code : 11406847

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
213 vierkante meters bewoonbare ruimte
582 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning met oprit, garage en tuin in Boechout

Het pand is gelegen in het pittoreske Boechout in de nabijheid van alle voorzieningen, waaronder winkels, scholen en recreatiemogelijkheden. Met uitstekende verbindingen naar omliggende steden en het openbaar vervoer op loopafstand, biedt deze locatie het beste van beide werelden: rustig wonen met het gemak van stedelijke voorzieningen binnen handbereik.
Indeling van de woning:
Op het gelijkvloers komt u eerst in de ruime inkomhal met apart toilet – grote woonkamer van maar liefst 47 m² groot met toegang tot de veranda – aparte keuken met toegang tot veranda en wasplaats – via de wasplaats bereikt u de inpandige garage met automatische poort – via de garage betreedt u de kelder dat deels kruipkelder is.Op de eerste verdieping betreedt u via de trappenhal de nachthal – badkamer met dubbele wastafel, toilet, ligbad en douche – 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing.
Op de zolderverdieping komt u terecht via een vaste trap, de verdieping biedt met zijn 57 m² zeeën van ruimte aan om er nog een volwaardige slaapkamer met badkamer en zelfs een bureauruimte in om te toveren.
Buiten kunt u genieten van een prachtige tuin, perfect voor zomerse barbecues en ontspanning in de frisse buitenlucht.
• Prachtige tuin
• Zolder met veel mogelijkheden
• Centrale ligging in Boechout

Neem contact op