Huis te koop

275000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 11073067
Immoweb code : 11073067

Overzicht

5 slaapkamers
268 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Te koop: Voormalig douanehuis in Bruly, een unieke kans in dit charmante landelijke gebied. Dit historische pand, genesteld op 2 are 68 ca, belooft een verjongende woonomgeving en talloze verbouwingsmogelijkheden.
Met 3 ruime verdiepingen, kelders, 3 aparte ingangen en 2 trappenhuizen biedt dit pand royale ruimtes die bevorderlijk zijn voor creativiteit. De ramen zijn gemaakt van hout met dubbele beglazing.
Met ongeveer twintig kamers die gemakkelijk kunnen worden verbouwd, zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je verbeelding de vrije loop en maak optimaal gebruik van het potentieel van deze ruime kamers.
De nabijheid van Rocroi en Couvin voegt een praktische dimensie toe aan dit uitzonderlijke aanbod. Profiteer van de voorzieningen en diensten in de buurt en geniet tegelijkertijd van de rust en stilte van deze schilderachtige streek. Bovendien maakt de afrit van de E420 (rondweg Couvin) het gemakkelijk om andere bestemmingen te bereiken.
Neem nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen en laat je verleiden door de charme van dit object en de wonderen die de omliggende regio te bieden heeft.
Doe een bod vanaf 295.000 euro

Neem contact op