Huis te koop

Richtprijs 1450000€

4 slaapkamers 258 vierkante meters

Immoweb code : 11411533
Immoweb code : 11411533

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
258 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Villa exceptionnelle située à Cap Skirring au Sénégal

CAP SKIRRING - SENEGAL Century 21 Immo Demeuse biedt deze uitzonderlijke villa aan in Cap Skirring, Senegal, in een luxueuze en veilige omgeving.



- Ligging: Cap Skirring, een populaire locatie met meer dan 29 km strand zonder hotels of restaurants, wat zorgt voor rust en veiligheid. - Slaapkamers: De villa heeft 4 slaapkamers, die comfortabele ruimte bieden voor bewoners en gasten. - Woonkamers: Een ruime woonkamer is voorzien om te ontspannen en samen te komen.


Een volledig uitgeruste keuken biedt een ideale omgeving voor het bereiden van maaltijden. - Zwembad: Een zwembad van 26 vierkante meter is beschikbaar en biedt een verfrissende plek om te ontspannen en te entertainen. - Buitenterrassen: Buitenterrassen bieden extra ruimte om te ontspannen en te genieten van het zonnige klimaat. - Service binnenplaats: Een speciale ruimte voor de servicebehoeften van de villa.


- Terras met toegang tot het zwembad en het strand: Een privéterras biedt direct toegang tot het zwembad en het strand, zodat bewoners optimaal kunnen genieten van de zee. - Extra faciliteiten: Een conciërgewoning met slaapkamer, douche en toilet is beschikbaar om de veiligheid en het gemak van het pand te garanderen. - Garage en generatorruimte: Een garage is inbegrepen, evenals een ruimte voor de 15 KvA generator, waardoor een betrouwbare stroomvoorziening wordt gegarandeerd.


- Behandeling van het zwembadwater: Het zwembadwater wordt behandeld met koper- en z

Neem contact op