Huis te koop

Richtprijs 75000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11160012
Immoweb code : 11160012

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Huis

HET GO IMMOBILIER CHARLEROI AGENCE biedt u een huis van twee verdiepingen aan om te renoveren in de heuvels van Châtelet, ideaal om daar met uw kleine gezin te plannen. Deze bestaat uit een ruime woonkamer die uitkomt op een keuken met aansluitend een stookruimte. Buiten vinden we een extra afgesloten ruimte die toegang geeft tot een lange tuin van 5 hectare.
Op de eerste verdieping heeft de woning een nachthal die uitkomt op twee slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich een niet in te richten zolder.
Deze woning is gelegen in een rustige straat, uit het zicht, dichtbij alle voorzieningen, scholen en openbaar vervoer. “De makelaar houdt zich niet bezig met veilingen, een monopolie van notarissen. Zij aanvaardt op geen enkele wijze het recht om te verkopen of om een minimumprijs vast te stellen die vereist is in de ontvangen overnameaanbiedingen. Deze twee aandelen behoren exclusief toe aan de eigenaar, die, indien hij besluit te verkopen, dus nooit automatisch gebonden zal zijn aan het hoogste ingezamelde bod, maar aan het bod dat het beste aan zijn eigen eisen voldoet (deadline voor ondertekening, opschortende voorwaarde, voorgestelde prijs, enz.). De genoemde prijs is slechts een vanafprijs. »

Neem contact op