Huis te koop

345000€

3 slaapkamers 141 vierkante meters

Immoweb code : 10912320
Immoweb code : 10912320

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
141 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

gezinswoning in centrum De Haan.

gezinswoning en gesloten bebouwing, centraal gelegen in het hart van De Haan. In 2022 onderging deze woning een energie zuinige renovatie, waarbij het dak en de ramen van de uitbouw werden vernieuwd en de centrale verwarming op aardgas werd geïnstalleerd.
Het huis heeft een inkomhall, ruime woonkamer met eetruimte en salon, evenals een grote keuken met directe toegang tot de binnenkoer. De benedenverdieping herbergt tevens een ruime badkamer met ligbad en douchemogelijkheid, lavabomeubel en een handige aansluiting voor een wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en op de tweede verdieping een grote, geïsoleerde zolder , toegankelijk via een uitklapbare trap.

Wat deze woning extra bijzonder maakt, is de toegang aan de zijde van de Nieuwsteenweg en de toegang aan de zijde van de Bredeweg. Deze binnenkoer van 31m² is een fijne buitenruimte en afgesloten met een grote poort. Er is voldoende ruimte op de binnenplaats om een auto te parkeren. De buitenberging kan dienst doen als fietsenberging.

De bewoonbare oppervlakte is indicatief volgens het EPC, en de totale oppervlakte van het perceel bedraagt 116m²."






Neem contact op