Huis te koop

895000€

4 slaapkamers 202 vierkante meters

Immoweb code : 11297105
Immoweb code : 11297105

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
202 vierkante meters bewoonbare ruimte
401 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueus gerenoveerde en uiterst ruime halfopen woning in ru…

Op één van de mooiste plaatsen aan de Belgische kust, namelijk het pittoreske De Haan treft men deze prachtige, volledig gerenoveerde halfopen woning met de perfecte combinatie van luxe en comfort. Deze woning is ideaal gelegen vlakbij het charmante centrum en op wandelafstand van zowel bos als zee. Met de hoogwaardige afwerkingen en een doordacht ontwerp, biedt deze woning een oase van rust.
Deze woning is uiterst ruim en heeft een totaalrenovatie ondergaan in 2023-2024, tijdens de renovatie is er samengewerkt met lokale ondernemers en gebruikgemaakt van duurzame materialen. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 202 m² op een perceel van 401 m². Het huis is voorzien van vier slaapkamers en vier badkamers, waardoor het zowel ideaal is als volwaardige domiciliewoning of als uiterst ruime vakantiewoning voor tweede verblijf.
Bij het betreden van de woning komen we binnen via de ruime inkomhal met aanwezigheid van een gastentoilet en een ingebouwde vestiaire. Van daaruit gaan we verder naar de ruime en lichtrijke woonkamer met een moderne en volledig uitgeruste open keuken. Verder vinden we naast de keuken nog een bijkeuken die voorzien is van aansluiting voor de wasmachine en droogkast. Als laatste vinden we op de gelijkvloerse verdieping nog een ruime garage terug.
Op de eerste verdieping is er een ruime hall, van waaruit de drie slaapkamers toegankelijk zijn. Elke slaapkamer heeft een aanpalende badkamer. Op de tweede verdieping vinden we een vierde slaapkamer met d…

Neem contact op