Huis te koop

660000€

5 slaapkamers 258 vierkante meters

Immoweb code : 11309380
Immoweb code : 11309380

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
258 vierkante meters bewoonbare ruimte
96 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtige kangoeroewoning in het hart van Wenduine!

Ontdek de perfecte harmonie tussen ruimte, comfort en veelzijdigheid in deze prachtige kangoeroewoning! Gelegen in een rustige en gezellige buurt, biedt deze woning het beste van twee werelden: twee volledig uitgeruste woningen onder één dak.
Het gelijkvloerse appartement beschikt over één slaapkamer, een badkamer met douche en een uitgeruste keuken. Je kan hier genieten van moderne voorzieningen en het gemak van gelijkvloers wonen.
Het duplexappartement, met zijn vier slaapkamers, is een oase van ruimte en comfort. De perfecte plek om te genieten van quality time met familie en vrienden. Met een keuken die uitnodigt tot culinaire avonturen en een gezellige woonkamer om te ontspannen,  kortom dit appartement is een echt thuis.
De ruime garage biedt plaats aan maar liefst twee auto's, waardoor parkeren een fluitje van een cent is. En met een lift in huis is deze woning toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of mobiliteitsniveau.
Deze kangoeroewoning biedt niet alleen een comfortabele en praktische woonoplossing, maar ook een unieke kans om te genieten van het beste van twee  woningen in één. Mis deze kans niet om je droomhuis te vinden! 
 

Neem contact op