Huis te koop

485000€

3 slaapkamers 173 vierkante meters

Immoweb code : 11342280
Immoweb code : 11342280

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
173 vierkante meters bewoonbare ruimte
466 vierkante meters grond

Omschrijving

Vrijstaande woning in een rustige, doodlopende straat.

Charmante vrijstaande woning gelegen in een rustige, doodlopende straat in de idyllische wijk Vosseslag, De Haan. Met zijn gunstige ligging op slechts 10 minuten lopen van het strand en een korte fietsafstand van zowel de winkels in De Haan als in Bredene, biedt deze woning het beste van twee werelden: serene rust en het bruisende leven binnen handbereik.
Bij binnenkomst word je verwelkomd in de ruime inkomhal, die leidt naar de gezellige leefruimte. Deze ruimte, voorzien van tegelvloer en een sfeervolle pellet kachel, biedt een warme en uitnodigende sfeer om te ontspannen. De aangrenzende veranda kijkt uit op de tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. De keuken, compleet met moderne apparatuur zoals een oven, vaatwasser en koelkast, beschikt ook over een handige bijkeuken en biedt directe toegang tot het terras en de tuin. Buiten vind je tevens een praktisch tuinhuis voor extra opbergruimte.
Op de begane grond bevindt zich ook een comfortabele slaapkamer, een badkamer met ligbad, een apart toilet en een ruime garage met een handige sectionele poort. De eerste verdieping is ingedeeld met een tweede ruime slaapkamer, compleet met eigen douchekamer en toilet, en een derde, knusse slaapkamer. Extra opbergruimte is beschikbaar in de technische ruimte en op de overloop.
De woning is uitgerust met zonnepanelen en maakt gebruik van regenwater, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zorgt voor lagere energiekosten. Voor extra gemak is er voor de woning

Neem contact op