Huis te koop

1675000€

5 slaapkamers 431 vierkante meters

Immoweb code : 11315815
Immoweb code : 11315815

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
431 vierkante meters bewoonbare ruimte
13903 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa met verschillende mogelijkheden

Op een boogscheut van de kust vinden we dit prachtig domein van maar liefst 1,4 ha.
Villa 'Elsendamme' werd in 2000 gebouwd met kwalitatieve materialen.

Via de royale inkomhal met gastentoilet en vestiaire betreden we de woning. De hal geeft enerzijds toegang tot de schitterende leefruimte met eetplaats en anderzijds tot de volledig uitgeruste keuken. Deze lichtrijke ruimtes staan in prachtige connectie met de zuid georiënteerde tuin. Op deze benedenverdieping vinden we ook de ruime wasberging en toegang tot de dubbele inpandige garage.

De eerste verdieping geeft ruimte voor de master bedroom met inloopdressing en ensuite badkamer. Daarnaast vinden we ook de tweede en derde slaapkamer met bijhorende badkamer en apart toilet. Op de tweede verdieping situeert zich een grote polyvalente ruimte die vandaag dienst doet als bureauruimte.

In het schitterende bijgebouw zijn er 4 Westland paardenstallen (3x4 m) met bijhorende woonst met B&B-vergunning. De woonst is voorzien van inkomhal met gasteltoilet, kitchenette met eetplaats en boven een leefruimte met 2 slaapkamers en ensuite badkamer.

Dit alles is omringd door een prachtig en perfect georiënteerde tuin met zonneterrassen, vijver, zwembad, gedraineerde paddock en ruime paardenweide.

Extra troeven:
- B&B mogelijkheden
- Mogelijkheid voor kangoeroewoning
- Uitoefenen van vrije beroepen

Kortom, een schitterend domein met veel mogelijkheden.

Neem contact op