Huis te koop

* 561894€

5 slaapkamers 289 vierkante meters

Immoweb code : 11175295
Immoweb code : 11175295
*exclusief belastingen

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
289 vierkante meters bewoonbare ruimte
286 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwe gesloten BEN-bebouwing op een steenworp van de belan

Deze nieuwe, gesloten BEN-bebouwing (lot 1) wordt gebouwd door Plan en Bouw en is gelegen op een uitvalsweg van De Pinte.
Wat je dagelijks nodig hebt, vind je in je buurt.

Door de goede inplanting tov. het perceel en de hieraan gekoppelde tijdloze stijl van woning, beschikt men over een mooie tuin (Zuid oriëntatie), maw. je woont rustig, hedendaags en met alle comfort (zonnepanelen, vloerverwarming, systeem D ventilatie, etc.).

De vlotte bereikbaarheid tov. de E17 (slechts 2 min naar de oprit in De Pinte) en het treinstation van Eke (2 km) zijn een ongelofelijke troef voor pendelaars!
Op 15 minuten sta je in centrum Gent.

gelijkvloers: ruime inkomhall met een apart gastentoilet, een grote leefruimte (salon en eetplaats) met open keuken, een afzonderlijke bureauruimte en een afgesloten inpandige garage met aangekoppelde wasplaats/berging.

1ste verdieping: 4 heel ruime slaapkamers, een afzonderlijk toilet op de nachthal, een doucheruimte (inloopdouche en 2 lavabo's) en een grote badkamer (ligbad, dubbele lavabo en een grote inloopdouche).

2de verdieping: 1 ruime slaapkamer en nog technieken-/opbergzolder.

Deze woning kan zowel ruwbouw wind- & waterdicht, als afgewerkt aangekocht worden.

Koopt u voor het einde van dit jaar, dan kan u genieten van de wind- & waterdichte ruwbouw te kopen aan 6% BTW en de afwerking aan 21% BTW (indien u aan enkele voorwaarden voldoet).

De werken zijn reeds gestart.

Bij interesse, bel of mail Pieterjan op 0472 80 20 65 of [email protected]

Neem contact op