Huis te koop

410000€

4 slaapkamers 209 vierkante meters

Immoweb code : 11336723
Immoweb code : 11336723

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
209 vierkante meters bewoonbare ruimte
514 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Open bebouwing met veel mogelijkheden

Stap binnen in een wereld van mogelijkheden met deze te renoveren open bebouwing, gelegen in het idyllische De Pinte. Omarm de charme van het landelijke leven terwijl je geniet van de luxe van een ruime woning met veel ruimte, een tuin en 4 slaapkamers.
Deze woning biedt een unieke kans om jouw eigen stempel te drukken op een huis dat klaar is om te transformeren tot jouw droomhuis. Met een royale tuin, omgeven door groen, creër je een oase van rust en ontspanning, perfect om te genieten van zonnige dagen en gezellige avonden met vrienden en familie.
Of je nu droomt van een knusse leeshoek, een speelkamer voor de kinderen of een thuiskantoor, hier is er genoeg ruimte om al jouw ideeën tot leven te brengen. Gelegen in het hart van De Pinte, geniet van je van de rust van het platteland terwijl je toch dicht bent bij alle voorzieningen van de stad. Winkels, scholen en recreatieve faciliteiten liggen allemaal binnen handbereik, waardoor deze woning ideaal is voor gezinnen en iedereen op zoek is naar een rustige omgeving om thuis te komen.
Neem vandaag nog contact op met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging om de mogelijkheden van deze prachtige woning en omgeving te ontdekken.

Neem contact op