Huis te koop

675000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 11403078
Immoweb code : 11403078

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
3225 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Architecturale villa met prachtige tuin op 32are!

Architecturale villa met prachtige tuin op 32are!

Deze architecturale villa van de jaren 70 omvat op het gelijkvloers een riante inkomhal met afzelia houten trap, een vestiaire ruimte, apart toilet en een grote living van +/- 50m² met aansluitend de ingerichte keuken. Naast de keuken bevindt zich een ruime berging met wasplaats en douche, deze biedt ook toegang tot de tuin. Verder beschikt het gelijkvloers nog over een aparte bureau/speel ruimte.

De bovenverdieping omvat een imposante overloop met 5 slaapkamers, en is volledig uitgewerkt in parket (afzelia), de masterbedroom heeft een balkon met zicht op de tuin en is verbonden met de ruime badkamer. De overige 3 slaapkamers hebben elk een ingebouwde kleerkast en een lavabomeubel. Verder beschikt de verdieping nog over een apart toilet en een afzonderlijke bergruimte.

De woning is deels onderkelderd en beschikt over een dubbele garage met elektrische poort (voor 2 wagens), voldoende bergplaats/wijnkelder en cv-ruimte.

Verder beschikt de woning over een mooie voortuin met oprit (voor 4 wagens), een volledig aangelegde prachtige tuin met ruim zonneterras waar men volledig tot rust kan komen. De tuin is volledig afgesloten en beschikt achteraan over een grote boomgaard met fruitbomen/grote weide voor dieren te houden (+/-2000m2).

Benieuwd naar deze mooie eigendom? Dan kan u meteen binnenkijken aan de hand van het virtuele bezoek op onze website.

Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via [email protected] of 053/4

Neem contact op