Huis te koop

Richtprijs 499000€

5 slaapkamers 355 vierkante meters

Immoweb code : 11200656
Immoweb code : 11200656

Overzicht

5 slaapkamers
5 badkamers
355 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

appartement

HASTIERE - NIET TE MISSEN! !
Kom in het hart van de prachtige Maasvallei deze grote, stenen woning ontdekken rond een mooi aangelegd terrein van 13a5ca, omheind en beplant met bomen. Mogelijkheid tot aankoop van een aangrenzende bouwgrond van ongeveer 7 are.
De charme, de edele materialen en de houten lambrisering zijn de grote troeven van dit mooie, volledig gerenoveerde gebouw.
Bestaande uit:
Begane grond: een grote woonkamer met houtkachel en een prachtige veranda waar je zowel in de zomer als in de winter van het leven kunt genieten, een volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer met badkamer/douche en een toilet.
Op de eerste verdieping: drie suites met en-suite badkamer en/of douche + toilet.
2e verdieping: een suite met slaapkamer, salon, bureau, badkamer/douche en toilet met een oppervlakte van 60m2 van onmiskenbare charme.
Alle kelders in de kelder hebben een douche, een kantoor en een garage.
Een prachtige locatie om een regio rijk aan historische bezienswaardigheden, wandelingen in het bos of op het water en tal van sportieve activiteiten te verkennen.
Waarom er geen prachtig gastenverblijf van maken met zijn twee ingangen voor privégebruik en het runnen van een professionele activiteit. Geen overstromingsgebied.
Doe een bod vanaf €595.000 (onder voorbehoud van akkoord van de verkopers)
Mis deze geweldige kans niet en bel ons vandaag nog! ! ! 082/22.40.92

Neem contact op