Huis te koop

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11247650
Immoweb code : 11247650

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
969 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Rustig gelegen woning op ca 10a met 3 slpk + grote zolder n

Deze instapklare woning bevindt zich in een zeer rustig straatje op wandelafstand van het centrum en beschikt over 3 slaapkamers, grote afgewerkte zolderruimte met vaste trap en is uitstekend onderhouden. Ze ligt op een ruim perceel grond (9a69ca) met een mooie achtertuin, overdekt terras, kleine veranda en garage.
De ramen zijn vernieuwd in PVC met dubbele beglazing en voorzien van rolluiken. Dak volledig vernieuwd in 2000 met dakleien (géén asbest!). EPC C door nieuwe gascondensatieketel dec 2023
Indeling: inkomhal met deur naar leefruimte en trap naar verdieping. De gezellige living is opgedeeld in een salon met pelletkachel, erker met bureauhoek en eetplaats. Achter de leefruimte bevindt zich een ruime lichtrijke bijkeuken/leefkeuken met toegang naar een kleine veranda en overdekt terras.
De gesloten kkn is uitgerust met o.a. koelkast, gaskookplaat met 5 pitjes en afzuigkap, dubbele gootsteen en combi oven. De badkamer op het gelijkvl is zeer ruim en voorzien van hoekbad, massagedouche, toilet, dubbele lavabo met kasten en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op het verdiep vinden we 2 ruime slpk waarvan 1 is uitgerust met airco/warmtepomp en 1 kleinere slpk. Via een grote overloop is er toegang tot een ruime afgewerkte zolder met vaste trap. Kleine droge bergkelder.
Rondom de woning vinden we een fraai verzorgde tuin, zij en voortuin zijn onderhoudsvriendelijk met steenslag, achteraan volledig omheinde tuin met mooie gazon en tuinhuis. Oprit naar aangebouwde g

Neem contact op