Huis te koop

275000€

2 slaapkamers 131 vierkante meters

Immoweb code : 11324897
Immoweb code : 11324897

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
131 vierkante meters bewoonbare ruimte
627 vierkante meters grond

Omschrijving

Super rustig & achterin gelegen laagbouw met 2 slpks te Sch

Deze zeer rustig en uniek gelegen HOB is bereikbaar via een doodlopend straatje omringd door weiden en velden en toch op nog op wandelafstand van het centrum van Schriek. De woning is ideaal voor wie op zoek is naar een compacte gelijkvloerse woning met 2 ruime slaapkamers (14,7m² en 14 m²) en kleine tuin met alle privacy en rust.
De voordeur geeft uit in de gezellige woonkamer met pelletkachel. Aansluitend vinden we de gesloten eetkeuken met keramische kookplaat met dampkap, elektrische oven, inbouwkoelkast en dubbele spoelbak. Via de keuken komt men in de badkamer met ligbad/douche combinatie, wastafel en spiegelkast. Ruime veranda met grote (schuif)ramen en toegang tot een handige wasberging met toilet, afgietbak en waterpomp geeft uit op de veranda. Grote afgesloten bergruimte. Verder nog een garagebox en open berging.
Onderhoudsvriendelijke voor- en zijtuin, achteraan terras met zicht op velden. Volledig omheind en afgesloten met poortje. Oprit met kiezelstenen. Verwarming momenteel enkel via pelletkachel in de leefruimte. Overal rolluiken. Geen stadswater maar zuiver water via geboorde put van 83 m diep. Elektriciteit conform! Dak vernieuwd in 2019. Renovatieplicht van toepassing.
Bent u op zoek naar een te moderniseren gelijkvloerse woning met unieke ligging? Aarzel niet en plan snel een bezichtiging in! Vraagprijs exclusief registratie- en notariskosten.
-Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten altijd gratis en correct!-

Neem contact op