Huis te koop

755000€

3 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 11406704
Immoweb code : 11406704

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
964 vierkante meters grond

Omschrijving

Hedendaagse lichtrijke BEN nieuwbouwwoning

(Ook beschikbaar à €665.000 onder 21% BTW-verkoop. Interessant voor kopers die normaal kopen aan 12% verkooprechten of kopers via een firma.)

Deze hedendaagse BEN nieuwbouwvilla is gelegen op een idyllische locatie in Schriek. In een rustig prachtig kronkelend straatje en omgeven door agrarisch gebied kan u erop rekenen dat uw groen vergezicht en rust bewaard blijft.

Het lichtrijke gelijkvloers omvat een inkomhal met vestiaire, gastentoilet en trappenzaal. In de vide hangt als eyecatcher een prachtige luchter.
Een ruime leefruimte met zithoek en eetkamer, volledig uitgeruste kwaliteitskeuken met aansluitend een grote berging, achterinkom met vestiaire en een wasplaats/douchekamer.
Op het verdiep hebben we een bureauruimte in de vide, nachthal, masterbedroom met inloopdressing, 2 kinderkamers, Mortex afgewerkte badkamer met dubbel lavabomeubel met spiegelkast, ligbad en inloopdouch, aparte toilet en technische ruimte.

Achteraan de woning geven de grote schuiframen toegang tot het langgestrekt terras met zicht op de zonnige tuin en velden. Alles werd gebouwd met kwalitatieve materialen zoals 3-dubbel glas, warmtepomp met vloerverwarming -en koeling, zonnepanelen, polybeton vloer, airco's, screens etc. en het perceel werd volledig afgesloten en aangelegd. Voorts is er een bijgebouw van 90m² makkelijk toegangkelijk via een zij-toegang. Ideaal voor extra veel opbergruimte of stockage voor uw beroep!

EPB en het KI nog niet toegekend. Deze woning valt onder 100% vrijstelling van

Neem contact op