Huis te koop

* 470170€

3 slaapkamers 172 vierkante meters

Immoweb code : 11116379
Immoweb code : 11116379
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
172 vierkante meters bewoonbare ruimte
381 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne nieuwbouwwoningen in rustige omgeving te Hoogstraten

Deze woning maakt deel uit van een project van 3 woningen , gelegen in een rustige omgeving terwijl het centrum van Hoogstraten toch vlakbij is. Hier vindt u alle nodige winkels en gezellige horecazaken vlakbij de deur. in de ruimere omgeving vindt u echter  ook veel groen wat uitnodigt tot een mooie wandeling of ontspannende fietstocht.

Deze woningen zijn ontworpen met een moderne architectuur , waardoor ze een eigentijdse uitstraling hebben. Binnenin is veel aandacht besteed aan woonkwaliteit, met ruime, lichte woonkamers en open keukens die directe toegang bieden tot de achtertuin.

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een prachtige badkamer met baden douche. Een vaste trap leidt naar de ruime zolder, die mogelijkheden biedt voor een gezellige hobbyruimte of extra slaapkamer. Met percelen variërend van 303 m² tot 381 m² is er voldoende ruimte voor toekomstige uitbreidingen zoals een veranda.

De achtertuinen zijn bereikbaar via een handige zij-ingang, waardoor u niet door de woning hoeft om de tuin te bereiken. Dit project biedt dan ook een unieke kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Hoogstraten. Mis deze kans niet!

Voorziene oplevering: november 2024.

Heeft de woning u kunnen overtuigen? Neem dan contact op met ERA NOORD via 03 314 81 91!

Neem contact op