Huis te koop

1495000€

6 slaapkamers 465 vierkante meters

Immoweb code : 11393181
Immoweb code : 11393181

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
465 vierkante meters bewoonbare ruimte
12395 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruim landhuis op ca 1.2ha te Jabbeke

Ontsnap naar het rustieke Jabbeke en bereik via een lange private oprijlaan dit ruime landhuis, genesteld op een uitgestrekt domein van 1.2 hectare. Dit prachtige eigendom belichaamt de perfecte combinatie van traditionele elegantie en rust.
Begroet gasten in de riante living, doordrenkt met natuurlijk licht dat binnenstroomt door de grote ramen, terwijl de knapperende open haard een gezellige sfeer creëert. De lay-out is doordacht ontworpen, met een badkamer en slaapkamer op het gelijkvloers voor het ultieme gemak.
Met maar liefst zes slaapkamers en twee badkamers biedt deze residentie ruimte in overvloed voor familie en gasten. En met de mogelijkheid om nog meer slaapkamers toe te voegen, zijn de opties eindeloos.
Voor autoliefhebbers zijn er twee inpandige garages, die zorgen voor veilige opslag en gemakkelijke toegang tot voertuigen.
De weelderige tuinen, ontworpen door de gerenommeerde tuinarchitecten De Roose & Van Wassenhove, omarmen het landelijke landschap en bieden een oase van rust en sereniteit.
De toevoeging van twee polyvalente ruimtes, momenteel dienende als feestzaaltjes met een bar, maar ook als voordracht- en lesruimtes, voegt een extra dimensie toe aan dit unieke landgoed. Van gezellige bijeenkomsten tot inspirerende workshops, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Stel je voor dat je elke dag wordt omringd door de prachtige natuurlijke schoonheid van Jabbeke, terwijl je geniet van het comfort en de luxe van dit exclusieve landhuis. Deze woning biedt een leven

Neem contact op