Huis te koop

475000€

3 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11279493
Immoweb code : 11279493

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
274 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met oprit, garage en tuin centraal op LO

Ben je op zoek naar een ruime woning in Linkeroever? Lees hier dan zeker even verder!

?De uitstekende solide staat van de constructie, grote bewoonbare oppervlakte (185m²) met veel natuurlijke lichtinval en de nabijheid van rechtstreekse tramverbinding naar Antwerpen zijn slechts enkele troeven van deze woning, die bovendien in een rustige doodlopende straat gelegen is.

?Indeling:
GLV: langs de inkomhal (11m²) met open trap en apart toilet komen we bij de gigantische leefruimte (46m²) met enorm veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartijen zie uitkijken op de zuid-west georiënteerde tuin (100m²). De inbouwcassette zorgt voor extra gezelligheid. De keuken (14m²) bevindtzich vooraan in de woning en biedt meer dan voldoende ruimte voor een aparte ontbijthoek. Tenslotte is er nog de garage (22m²) met automatische garagepoort, berging/wasplaats (9m²) en een oprit, zodat parkeren op eigen terrein absoluut geen probleem vormt. Daarnaast bevindt de woning zich op wandelafstand van de parking op het einde van de straat.
1steV: op de nachthal (5m²) sluiten 3 slaapkamers (17-14-9m²), een apart toilet en berging (1m²) en de recent gerenoveerde badkamer (4m²) met inloopdouche aan.

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter. Mits plaatsing zonnepanelen dat het van epc E naar een C kan gaan.

Neem contact op