Huis te koop

439000€

3 slaapkamers 117 vierkante meters

Immoweb code : 11319284
Immoweb code : 11319284

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
117 vierkante meters bewoonbare ruimte
129 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig afgewerkte woning op Regatta

Ben je op zoek naar een woning met 3 slaapkamers op Linkeroever? Lees hier dan zeker even verder!

De uitstekende staat van afwerking en onderhoud, rustige ligging en toch vlakbij openbaar vervoer en invalswegen, en de zonnepanelen met thuisbatterij zijn slechts enkele troeven van deze woning! De bijhorende autostaanplaats met berging dienen mee aangekocht te worden voor €19.000.


Indeling:
GLV: langs de inkomhal (3m²) met ruimte voor vestiaire en apart gastentoilet (1m²) komen we bij de prachtige en vooral enorm lichtrijke woonkamer met open, luxueus ingerichte keuken (samen 40m²). Zowel de keuken als de living kijken langs het grote schuifraam uit op tuin en terras (58m², zonneluifel voorzien).Extra troef: de tuin is rechtstreeks bereikbaar langs de zijkant, extra handig om fietsen op te bergen in het tuinhuis zonder door de woning te gaan! Tenslotte is er nog de berging/technische ruimte (3m²).

1steV: op de nachthal (6m²) sluiten naast een prachtig ingerichte badkamer (5m²) met ligbad, douche en toilet ook 3 slaapkamers (11-10-8m²) en een aparte wasplaats (2m²) aan.

Thuiskomen op wandelafstand van de oevers van het Galgenweel (letterlijk 65m)? Laat ons dan snel iets weten en plan een bezoek in!

Neem contact op