Huis te koop

* 279900€

3 slaapkamers 124 vierkante meters

Immoweb code : 11299339
Immoweb code : 11299339
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
124 vierkante meters bewoonbare ruimte
192 vierkante meters grond

Omschrijving

TEMOIN HOUSE nu beschikbaar!

50% verkocht! Laatste kans. Om te wonen of te investeren

MODELWONING inclusief schilderwerk en verlichting.

ERA TOPIMMO presenteert deze nieuwe 3-gevel woning met terras, tuin en privé parkeerplaats in het dorpje Hamipré in de gemeente Neufchâteau. 

Ideale ligging : op een paar minuten van het centrum van Neufchâteau, 15 minuten van Libramont, 4 km van de E411/E25, 25 minuten van de Luxemburgse grens.

Het huis is gebouwd op twee niveaus en bestaat uit een inkomhal, een lichte woonkamer die uitgeeft op een keuken, een bijkeuken, een toilet op elke verdieping, een doucheruimte, 3 slaapkamers verdeeld over een nachthal en een zolder voor opslag. 

Uiterlijke kenmerken: 2privéparkeerplaatsen aan de voorzijde in de open binnenplaats met grind, terras met grind en tuin aan de achterzijde.

Dit betaalbare project is ontworpen met jouw welzijn in het achterhoofd en creëert een harmonieuze, aangename leefomgeving waar volume, ruimte en licht samen de perfecte plek maken om te wonen of te investeren.

Met zijn optimale isolatieniveau biedt dit huis je al het woon- en energiecomfort dat je je maar kunt wensen. 

Technische kenmerken : gasgestookte centrale verwarming, PVC ramen met dubbele beglazing, single-flow ventilatie, gepleisterde isolerende gevels, kunstleien dak. 

Informatie, 3D-beelden, plannen en afmetingen worden louter ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend. 

Neem contact op