Huis te koop

406000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11334380
Immoweb code : 11334380

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer

Omschrijving

Woning in prachtige omgeving

Wonen op een unieke locatie in het hartje van Oostkerke kan in deze ruime open bebouwing. Mits de nodige renovatiewerken, kan dit pand omgetoverd worden tot een prachtige villa. Het gunstige EPC zorgt ervoor dat de koper niet gebonden is aan de renovatieverplichting en dus op eigen tempo deze woning kan omtoveren. In de tuin kan je genieten van de rust die Oostkerke te bieden heeft in de schaduw van de kerktoren. Dit verkoopdossier wordt aangeboden via het online biedsysteem van Covast, onder onze begeleiding. De prijs die wordt geafficheerd is een startprijs. Indien je interesse hebt in een bezoek of je wenst een bod uit te brengen dan kan dit steeds via ons, een bod uitbrengen kan tot en met 30 april 2024 15u00. Bel gerust om een bezoek in te plannen of om het dossier te bespreken!Beschermingsstatuut:Vastgestelde Inventarissen:

Damse Vaart en tweelingkanalen Schipdonk- en Leopoldkanaal met omgevende polders nabij Dudzele, Oostkerke en Hoeke, Fort van Beieren en kreken van Lapscheure (Vastgesteld landschapsatlasrelict)
Parochiekerk Sint-Kwinten (Vastgesteld bouwkundig erfgoed)

Nuttige informatie:- twee kadastrale percelen (woning en tuin) - de huidige kadastrale oppervlaktes verschillen van de huidige erfafsluitingen.- geïsoleerd dak - centrale verwarming op gas Waarom deze woning aankopen? Unieke aanbieding in het centrum van Oostkerke!Meer informatie of een bezoek ter plaatse? Aarzel niet en bel 050 66 00 88 of mail naar [email protected]...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op