Huis te koop

355000€

3 slaapkamers 173 vierkante meters

Immoweb code : 11409124
Immoweb code : 11409124

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
173 vierkante meters bewoonbare ruimte
393 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met garage en 3 slpks (EPC label D).

Flash: Instapklare woning, gelegen vlakbij het centrum van Weelde in rustige wijk, met 3 slaapkamers, 18 zonnepanelen, garage, werkhuis en tuin op 393 m². Geschikt voor gezinnen. EPC-label D (364 kWh/m²).
Indeling: 0: inkomhal, leefruimte, eetkamer, keuken (2017), eerste badkamer, veranda, tweede badkamer, garage en werkhuis. +1: drie slaapkamer, extra kamer en toegang tot zolder. Buiten: tuin met ruim terras, overdekte loungeruimte en bergplaats.
Beschrijving: We betreden de woning via de inkomhal, welke toegang geeft tot de leefruimte. Deze is voorzien van een parketvloer, die charme en warmte in de woning brengt. De leefruimte loopt naadloos over in de eetkamer met aansluitend de keuken, deze werd 7 jaar geleden volledig vernieuwd. Aansluitend aan de keuken treffen we de eerste badkamer voorzien van een toilet, bad en wastafel. Naast de eetkamer en keuken bevindt zich de leefveranda. Door de aanwezigheid van een pelletkachel, airco, screens en een zonneluifel kan deze ruimte in alle seizoenen gebruikt worden. In de hal naast de veranda bevindt zich de tweede badkamer, voorzien van toilet, douche en wastafel. Aan het einde van de hal treffen we de garage met aansluitend de ruime werkplaats.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers, steeds voorzien van rolluiken. Verder is er nog een vierde kamer aanwezig die dienst kan doen als dressing of thuisbureau. Hier is ook

Neem contact op