Huis te koop

190000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11036151
Immoweb code : 11036151

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
315 vierkante meters grond

Omschrijving

ITALIE - Roggiano Gravina - Woning - offerta eccezionale

Roggiano Gravina is een gemeente in de Italiaanse provincie Cosenza (regio Calabrië) en telt 7532 inwoners (31-12-2004). De oppervlakte bedraagt 44,6 km².
Afstand van omgeving Dilsen of Maasmechelen naar Roggiano Gravina : 1.919 km.
Roggiano Gravina is een verborgen juweeltje in Italië. Met zijn rijke geschiedenis (Middeleeuws kasteel) , adembenemende uitzichten en heerlijk eten, is het de perfecte bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een authentieke Italiaanse ervaring.
Het dorpje Rogiano Gravina bevindt zich aan de voet van de Pollino hoogvlakte, in het noorden van Calabrië op een steenworp van Tenute Pacelli. De tijd lijkt hier enkel vat te hebben gehad op de gebouwen. Verder voelt het hier alsof je 30 jaar terug bent gegaan in de tijd. De wereld bestaat hier, zoals in zoveel kleine Italiaanse dorpjes, uit een paar salumeria’s (voeding, kruiden, ..) , een kleine minimarket, 3 osteria’s en een kerk. Geniet van lokale gerechten zoals de beroemde pasta alla Norma en de lokale wijn Cirò.
Echt voor diegenen die op zoek zijn naar onvergetelijke vakanties in Italië: hier kom je tot rust in een vriendelijke gastvrije omgeving .
Vliegvelden in de omgeving : Aeroporto di Lamezia Terme (79 km), Catania, Bari en Brindisi.

Het gebouw heeft 3-gevels. De eigendom is vroeger restaurant geweest. Nu vergund als woning.
De binnenkant is afgewerkt. De buitenkant moet nog afgewerkt worden met bijvoorbeeld isolatie en crepi.
Er zijn 4 balkons op de verdieping. De terrassen op

Neem contact op