Huis te koop

265000€

3 slaapkamers 211 vierkante meters

Immoweb code : 11322868
Immoweb code : 11322868

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
211 vierkante meters bewoonbare ruimte
177 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis met 3 slaapkamers in het hart van Rossignol

ERA Topimmo biedt dit aantrekkelijke huis aan in het dorp Rossignol.
Dankzij de configuratie kan dit gebouw geschikt zijn voor verschillende projecten, zoals de ontwikkeling van een vrij beroep, enz. ....
De begane grond bestaat uit een hal, een stookruimte, een wasruimte, een ingerichte keuken die uitkomt op de woonkamer, een kamer die momenteel wordt gebruikt als slaapkamer (zonder raam naar buiten) en een moderne doucheruimte met toilet.
De eerste en tweede verdieping bestaan uit een gang, een inbouwkeuken die uitkomt op de woonkamer, een badkamer en drie slaapkamers.
Er is ook een zolder beschikbaar voor opslag.
Buiten zijn een terras en een tuin met gazon ideaal om van het mooie weer te genieten.Technische details: EPB klasse B, fotovoltaïsche panelen, elektriciteit volgens de voorschriften, twee pelletkachels, centrale verwarming op olie, PVC ramen met dubbele beglazing, oplaadpunt voor elektrische auto's.
Een niet te missen kans voor wie op zoek is naar comfort en moderniteit in een rustige wijk van Rossignol.
Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling; het is een niet-contractueel bedrag en kan daarom niet worden beschouwd als een aanbod van de kant van de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend. Bezoek in aanwezigheid van TOPIMMO.

Neem contact op