Huis te koop

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11403095
Immoweb code : 11403095

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
1280 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle woning met 3/4 slpk centrum Werchter.

Deze ruime en charmante woning op een groot en breed perceel van 12a80ca omvat 3 ruime slpks met af te werken zolderkamer en is ideaal gelegen in het centrum van het gezellige Werchter op wandelafstand van winkels en school met o.a. goede verbinding naar E314. De woning is onmidd. bewoonbaar, heeft een grote Zuidtuin en kan gaandeweg gemoderniseerd en zelfs uitgebreid worden aan de linker zijde.
Via de traphal komt men in de lichtrijke woonkamer met zicht op de diepe tuin. De aansl kkn is voorzien van elektr vuur met dampkap, vaatwas en dubbele spoelbak. Achter de kkn bevindt zich een grote wasplaats/berging en deur naar de achtertuin en cv-ruimte.
Ook nog een compacte douchekamer met toilet en lavabo. Op het verdiep heeft men 3 gr kamers (ca. 20m², 18m² en 17m²) en een ruime badk met ligbad, lavabo meubel met dubbele wasbak en toilet. De nachthal heeft ook plaats voor een grote kast. Via een vaste trap en luik bereikt men de grote zolder die perfect kan omgevormd worden tot extra (slaap)kamer.
Het is rustig een aangenaam vertoeven in de diepe Zuidtuin. Aparte tuinberging.
Overal rolluiken. Elektr conform! CV op stookolie maar aardgas ligt al binnen in de droge bergkelder. Ruime carport opzij van de woning en voldoende parking errond.
Plan snel een bezoek en tover deze charmante woning om tot uw ideale gezinswoning mits modernisering. Vraagprijs excl registratie- en notariskost.
-Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten altijd gratis en correct!-

Neem contact op