Huis te koop

3 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 10976184
Immoweb code : 10976184

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
1373 vierkante meters grond

Omschrijving

ERA TOPIMMO - VERKOCHT

Gelegen in Saint-Mard, in de gemeente Virton, is dit huis met 4 verdiepingen als volgt ingedeeld:
Begane grond: Inkomhal, apart toilet, woonkamer van 35m², ingerichte keuken met toegang tot het terras en de tuin.
Eerste verdieping: Nachthal die leidt naar 2 grote slaapkamers en een doucheruimte (Italiaanse douche, dubbele wastafel en WC).
Tweede verdieping: Inkomhal die leidt naar een grote slaapkamer, een kamer van 15,5 m² die verbouwd kan worden naar wens (slaapkamer, bureau, speelkamer, zolder, enz.) en een kleine kamer van 8 m² die gebruikt kan worden als tweede badkamer.
Het huis heeft meerdere kelders, een garage, een grote carport en een mooie binnenplaats met ruimte voor meerderevoertuigen. Er is een terras, tuin en boomgaard aan de achterkant van het pand.
Technische aspecten: Centrale verwarming op olie, pelletkachel in de woonkamer, PVC ramen met dubbele beglazing, dak vernieuwd in 2008, EPB D.
Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling; het is een niet-bindend bedrag en kan daarom niet worden beschouwd als een aanbod van de kant van de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van TOPIMMO.

Neem contact op