Huis te koop

204000€

3 slaapkamers 139 vierkante meters

Immoweb code : 11133320
Immoweb code : 11133320

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
139 vierkante meters bewoonbare ruimte
233 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime half-open woning met 3 slaapkamers, ruimte voor vri...

Ontdek deze prachtige instapklare woning op de grens van België en Nederland, gelegen in een rustige straat. Deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal, ideaal om gasten te ontvangen. De kelder biedt extra opslagruimte, perfect om je spullen georganiseerd te houden. De open keuken is modern en functioneel, en naadloos verbonden met de gezellige leefruimte en eetplaats. Achteraan vind je een handig toilet en maar liefst 2 grote multifunctionele ruimtes die ideaal zijn voor vrije beroepen, kantoor aan huis of hobbyruimtes.

Op de bovenverdieping wachten 3 ruime slaapkamers op je, allemaal perfect geschikt voor rust en ontspanning. De badkamer is goed uitgerust en biedt alle comfort die je nodig hebt.

Buiten geniet je van een zonnige tuin met een praktische uitweg. Hier kun je heerlijke zomeravonden doorbrengen of tuinieren naar hartenlust.

De strategische ligging van Sas van Gent is een enorme troef. Je bevindt je op korte afstand van grote steden zoals Antwerpen, Gent, Terneuzen, Brugge en Knokke. Dit maakt Sas van Gent tot een aantrekkelijke woonlocatie voor wie graag in de buurt van deze bruisende steden wil wonen.

Mis deze kans niet! Wil je deze veelbelovende woning bezichtigen? Neem dan contact op met Unicum via 093361615 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wacht niet te lang, want deze woning zal snel gegeerd zijn.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op