Huis te koop

335000€

3 slaapkamers 143 vierkante meters

Immoweb code : 11404473
Immoweb code : 11404473

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
143 vierkante meters bewoonbare ruimte
656 vierkante meters grond

Omschrijving

SINT-ANTELINKS - Solide woning met 3slp, garage en tuin!

SINT - ANTELINKS - Deze solide eengezinswoning kan u vinden in het landelijke Sint - Antelinks, een deelgemeente van Herzele. Gelegen op een mooie perceelsgrootte in een rustige straat met zicht op de velden kan u van deze woning, mits wat opfrissingswerken, een echte thuis maken! Door de grote raampartijen is er veel licht en zijn er veel zichten in deze woning.

Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een inkomhal met apart toilet, een lichtrijke leefruimte, een keuken met zicht naar de tuin en een ruime inpandige garage met praktische wasplaats/berging. Een vaste trap leidt naar een droge en ruime kelderverdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de centrale nachthal, drie slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche en een ruimte waar een extra kamer kan van gemaakt worden. De zolderverdieping biedt nog extra mogelijkheden.

Een aangename tuin met zicht op het groen, een moestuin en een oprit met plaats voor 2 à 3 wagens vervolledigen deze halfopen bebouwing.

troeven: solide betonnen constructie, elektriciteit conform, mooie volumes, leuke architectuur, aangename ligging, veel lichtinval,...

Kortom: Bent u op zoek naar een halfopen solide woning met 3 slaapkamers, leuke tuin en garage die nog mogelijkheden biedt? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak.
Meer info of bezoek: 053/60.65.60

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldu

Neem contact op