Huis te koop

4 slaapkamers 154 vierkante meters

Immoweb code : 9542976
Immoweb code : 9542976

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
154 vierkante meters bewoonbare ruimte
294 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne driegevelwoning met 4 slaapkamers.

Stijlvolle en moderne driegevelwoning met 4 slaapkamers, garage en tuin op een terrein van 2 are 94ca. Superligging in een rustige en doodlopende straat nabij het centrum van Sint-Ulriks Kapelle.
Deze instapklare villa heeft een bewoonbare oppervlakte?van 154m² en is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. Energiezuinige woning met een gunstige EPC waarde van 213kWh/m² .Centrale verwarming op aardgas met radiatoren - buitenschrijnwerk in PVC met dubbele thermische beglazing.
Aangelegde tuin met terras en tuinberging en ideale zuidwestelijke oriëntatie.
Residentieel gelegen in de nabijheid van handelszaken , scholen, openbaar vervoer (bus en trein) en autosnelwegen. Zeer goede verbinding met Brussel.Indeling:
Gelijkvloers
Inkomhal (9m²) – toilet – woonkamer (31m²) met veel lichtinval en direct contact met de tuin en het terras - ingerichte keuken (8m²) in open verband met de woonkamer – wasplaats (6m²) garage (19m²)
Eerste verdieping
Nachthal – 3 slaapkamers (9,11 en 14m²) - badkamer (8m²) met ligbad, douche en wastafel in meubel.
Zolderverdieping:
Ruime slaapkamer (27m²)
Vergunning uitgereikt - woongebied met landelijk karakter - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - geen voorkooprecht Ruimtelijke Ordening – verkavelingsvergunning uitgereikt.

Neem contact op