Huis te koop

269000€

3 slaapkamers 71 vierkante meters

Immoweb code : 11312846
Immoweb code : 11312846

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
71 vierkante meters bewoonbare ruimte
160 vierkante meters grond

Omschrijving

Comfortabele Vakantiewoning in het Mercatorpark te Wenduine

Ontsnap naar jouw eigen stukje paradijs in het hart van het Mercatorpark te Wenduine. Welkom bij deze vakantiewoning, waar comfort en ontspanning hand in hand gaan.
Deze vakantiewoning verwelkomt je met open armen en biedt een zorgvuldig ontworpen ruimte waar je meteen thuis zult voelen. Dit is de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol avontuur aan de Belgische kust.
Geniet van het gemak van een extra berging, perfect voor het opbergen van al je strandspullen, fietsen en meer. Of het nu gaat om een uitgebreide familievakantie of een romantisch uitje voor twee, deze vakantiewoning biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf.
En laten we de zuidgerichte tuin niet vergeten, waar je kunt genieten van de warme zonnestralen en de frisse zeelucht. Of het nu gaat om een gezellige barbecue met vrienden of een rustige middag met een goed boek, de tuin biedt de ideale setting voor ontspanning en vermaak.
Maak van deze vakantiewoning jouw eigen stukje paradijs aan de Belgische kust. Vergeet niet, het leven is kort, maar de vakanties zijn eeuwig. Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het creëren van jouw eigen onvergetelijke herinneringen.
 

Neem contact op