Huis te koop

449500€

3 slaapkamers 231 vierkante meters

Immoweb code : 11406405
Immoweb code : 11406405

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
231 vierkante meters bewoonbare ruimte
1188 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Goed onderhouden woning op mooi perceel van 1.320 m².

Op zoek naar jouw droomwoning in Wortel, nabij Hoogstraten? Ontdek deze prachtige woning op een perceel van 1.320 m², gelegen in een rustige dorpskern. Met moderne voorzieningen en een verzorgde tuin, biedt deze woning alles wat je zoekt!

Open huizen dag op 08/06/2024 tussen 14:00u - 15:00u.

Troeven van deze woning:


Ruim perceel: Met een combinatie van siertuin en moestuin, biedt dit royale perceel volop mogelijkheden om te genieten van groen en ruimte.
Lichtijke leefruimte:  Grote ramen in de woonkamer die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een adembenemend uitzicht op de fraai aangelegde tuin. Ideaal vertoeven hier bij de gezellige open haard.
Idealeligging: De combinatie van een gezellige dorpskern met enkele lokale voorzieningen en de nabijheid van het bruisende centrum van Hoogstraten, maken van deze gezinswoning de ideale locatie.
Potentiële bouwgrond:  De grond kan eventueel opgesplitst worden in 2 percelen bouwgrond voor HOB woning.


Indeling:
Binnenkomend in de lichte inkomhal met gastentoilet, wordt u verwelkomd in de ruime woonkamer met grote glaspartijen en een gezellige inbouwhaard. De comfortabele keuken is uitgerust met moderne apparatuur en leidt naar de verwarmde veranda, waar u kunt genieten van het uitzicht op de aangename tuin.

Verder vindt u op de begane grond een handige wasplaats met douche, een garage met automatische poort voor twee wagens en extr

Neem contact op