Huis te koop

495000€

3 slaapkamers 235 vierkante meters

Immoweb code : 11333632
Immoweb code : 11333632

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
235 vierkante meters bewoonbare ruimte
2132 vierkante meters grond

Omschrijving

Uiterst charmant renovatieproject op 2.132 m² (ZW)

Welkom in uw droomwoning waar charme en groene pracht samenkomen! Verscholen op een ruim perceel van 2.132 m² (ZW-oriëntatie), biedt deze vrijstaande woning een idyllische leefomgeving in het groene Halle Zoersel, in de levendige wijk 'Den Drijhoek'. 'Den Drijhoek' is een residentiële wijk op de grens met Schilde die de laatste jaren een flinke verjonging doormaakt welke resulteert in een leuke mix van bewoners.

Stap binnen in een stukje geschiedenis, want deze betoverende woning werd met liefde gebouwd in 1965, stralend in zijn authenticiteit. Geniet van de rust en privacy die dit weelderige terrein biedt. Hoewel deze woning een renovatieplicht heeft vanwege EPC (F), biedt deze net 'de' unieke kans om een ??prachtige oase te creëren die volledig aan uw wensen voldoet. Met drie slaapkamers en de mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamers is er meer dan voldoende ruimte voor een gezinsleven vol warmte en gezelligheid, terwijl de royale grond u uitnodigt om uw buitenruimte om te toveren tot een paradijselijk toevluchtsoord.

Laat uw verbeelding de vrije loop terwijl u zich voorstelt hoe deze charmante woning kan worden getransformeerd tot uw eigen stijlvolle en comfortabele toevluchtsoord. Grijp deze kans en maak van deze woning uw eigen juweeltje. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw dromen werkelijkheid worden!

Neem contact op