Huis te koop

575000€

3 slaapkamers 209 vierkante meters

Immoweb code : 11332146
Immoweb code : 11332146

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
209 vierkante meters bewoonbare ruimte
531 vierkante meters grond

Omschrijving

Wonen in stijl in het groene hart van Zwijndrecht

Ben je op zoek naar een instapklare moderne en lichte woning met 3 tot 4 slaapkamers, een ruime tuin en garage in Zwijndrecht? Lees hier dan zeker verder.

Deze woning ligt in een kalme zijstraat temidden van het groene hart van Burcht. Rustig, maar toch vlakbij scholen, winkels, parken, openbaar vervoer en op een boogscheut van een belangrijke verkeersader. Dit pand straalt luxe uit en de afwerking is top, echt optimaal wooncomfort.

Indeling:
GLV: via de inkomhal (6m²) met toilet (1 m²)  kom je in een gezellige leefruimte (40m²) met aanpalend de lichtrijke uitgeruste open keuken (12m²). Via de glazen achterwand kijk je uit op de zonnige tuin (345 m²) met uitnodigend terras.Op het gelijkvloers vind je aan de keuken ook een ruime berging/wasplaats met voorziening voor wasmachine/droogkast (5 m²) en een doorgang naar de grote garage (24m²). 
1stV: via de nachthal (9m²)  met toilet (2m²)  kom je uit aan de mooi afgewerkte badkamer (8m²) met bad én douche. Verder zijn er slaapkamers (19-16m²) waarvan de grootste met ingebouwde dressing. 
2deV: een heel ruime zolder (40m²) die een overvloed aan mogelijkheden heeft zoals een 3e en mogelijk 4e slaapkamer of hobbyruimte en waar de voorzieningen aanwezig zijn voor een extra sanitair blok

Mis deze unieke kans niet en wees er snel bij. Bel ons om een bezoek in te plannen.

Neem contact op