Huis te koop

4 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 9642264
Immoweb code : 9642264

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
250 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige, instapklare woning met 4 slaapkamers en tuin

Ben je op zoek naar een energiezuinige woning met 4 slaapkamers in het centrum van Zwijndrecht? Lees hier dan zeker even verder!

Deze prachtige woning met open gevoel heeft met zijn centrale ligging nabij invalswegen, centrum en openbaar vervoer heel wat in zijn mars. Verder zijn de gunstige EPC-score (102 kWh/6m²) en de leuke inrichting slechts enkele andere troeven van deze woning. De aanwezigheid van 4 slaapkamers, regenwaterput en zonnepanelen vormen samen met de grote, zonnige tuin de ideale gezinswoning. Vergeet zeker ook niet de aanwezige isolatie van beglazing, dak en gevel. 

Indeling:
- Kelder: kelder (4m²)
- GLV: de mooie, afgewerkte inkomhal (5m²) met apart toilet geeft toegangde lichtrijke/ ruime leefruimte (20m²), eetkamer (26m²) en de goed uitgeruste keuken (18m²). Verder hebben we een 2de inkomhal die gebruikt wordt als fietsenstalling. Vervolgens vinden we de berging/ wasplaats en technische ruimte met de inloopdouche (11m²). Tot slot bevindt er zich nog de grote en zonnige tuin met terras (144m²) en tuinhuis. Een extra troef is hier de prachtig afgewerkte achtergevel.
-1steV: nachthal (16m²) met toegang tot 3 slaapkamers (8-8-15m²) en de badkamer. De grote badkamer (13m²) is uitgerust met een ligbad, dubbele spoelbak en een toilet.
- Zolder: hier vinden we de master bedroom (41m²) met terras (6m²).

Interesse voor deze ruime woning met prachtige tuin? Maak dan snel jouw afspraak!



 

Neem contact op