Industriële gebouwen te huur

12345€ per maand

18150 vierkante meters

Immoweb code : 10949849
Immoweb code : 10949849

Overzicht

18150 vierkante meters bewoonbare ruimte
18150 vierkante meters grond

Omschrijving

Watergebonden grond van bijna 2 ha beschikbaar

Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw opslag- of logistieke behoeften? Wij presenteren u een unieke zakelijke kans in Ooigem, waar een prachtig braakliggend stuk grond van 18.150 vierkante meter beschikbaar is.

Dit zeldzame stuk grond is gunstig gelegen langs een waterweg (kruispunt van de Leie en het kanaal richting Roeselare), waardoor het de perfecte locatie is voor bedrijven die behoefte hebben aan maritieme toegang. De waterweg biedt een strategische positie voor transport en logistiek. Uw goederen kunnen efficiënt worden vervoerd via deze waterweg, wat kostenbesparingen en milieuvriendelijkheid bevordert.

Deze locatie is uiterst goed bereikbaar, wat cruciaal is voor elk bedrijf. Het grondstuk ligt op korte afstand vanbelangrijke snelwegen en hoofdwegen, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor vrachtvervoer en personeel.

Deze grond biedt volop mogelijkheden voor de bouw van opslagloodsen of logistieke magazijnen die aan uw specifieke behoeften voldoen. U heeft hier de vrijheid om uw bedrijfsruimte aan te passen en te optimaliseren voor een efficiënte werking. Of u nu goederen wilt opslaan, verpakken, distribueren of andere logistieke activiteiten wilt uitvoeren, deze locatie biedt de ruimte en flexibiliteit die u nodig heeft om te groeien. Dit perceel wordt onder het systeem van erfpacht aangeboden tegen een prijs die afhankelijk is van de constructie die door de klant wordt gekozen in samenspraak met de eigenaar.

Neem contact op