Kantoorgebouw te huur

2090€ per maand

22 vierkante meters

Immoweb code : 11213550
Immoweb code : 11213550

Overzicht

22 vierkante meters bewoonbare ruimte
22 vierkante meters grond
Verdieping : 4

Omschrijving

ROND POINT SCHUMAN - TWEE KANTOORRUIMTES TE HUUR

Ideaal gelegen in het hart van het prestigieuze Rond-Point Schuman, in de onmiddellijke nabijheid van de Europese instellingen, biedt ERA Chatelain twee kantoren aan in een kantorencomplex van 490 m², uitgerust met glasvezel, Wi-Fi en airconditioning, met ongemeubileerde ruimtes van respectievelijk 18 m² en 22 m².

Met een adembenemend uitzicht op het Berlaymontgebouw, het hoofdkantoor van de Europese Commissie, zijn deze twee kantoren beschikbaar voor onderverhuur, samen of apart.

Naast deze werkruimten heb je toegang tot een vergaderruimte van 76 m² met polychrome studiotechnologie, die kan worden opgedeeld in twee aparte ruimten (21 m² en 55 m²). Je hebt ook toegang tot een eetkamermet open keuken (magnetron, koelkast) en grote gemeenschappelijke ruimtes.

Je krijgt de mogelijkheid om samen te werken met het team van Pays de la Loire Europe, dat de Franse regio vertegenwoordigt in Brussel, evenals de vertegenwoordigingen van de Azoren en Madeira.

De respectievelijke prijzen voor deze kantoren zijn €25.000 en €32.000 per jaar, inclusief alle belastingen en toeslagen.

Beschikbaarheid: Onmiddellijk.

Voor meer informatie en een bezichtiging kunt u contact opnemen met Amélie op [email protected]. Ontdek al onze huurwoningen in Brussel exclusief op onze website era.be/chatelain.

Neem contact op