Kantoorgebouwen voor gemengd gebruik te koop

1700000€

563 vierkante meters

Immoweb code : 10543757
Immoweb code : 10543757

Overzicht

2 badkamers
563 vierkante meters bewoonbare ruimte
3110 vierkante meters grond
546,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Charmante villa met praktijkruimtes op 3110 m2

Deze charmante villa met groepspraktijk gebouwd door de gerenommeerde architect Arthur Degeyter, is gelegen aan het gezellige dorpscentrum van Brasschaat, en geniet van de beste strategisch-commerciële ligging. Op korte wandelafstand strekt zich het idyllische Peerdsbos uit, een groene oase van rust voor een ontspannende wandeling en een traktatie voor de ware natuurliefhebber. Kortom, de ideale topligging om comfortabel wonen met uw succesvolle (groep)praktijk te combineren.

Wandelend door deze knappe woonst ervaar je een aangenaam ruimtelijk gevoel door de slim geschakelde volumes voorzien van grote raampartijen met royale lichtinvallen.

De inkom van de villa heet je een warm welkom met knappe architecturale en hoogwaardige bouwdetails. De woonkamer met eetplaats, voorzien van een stijlvol haardvuur, ademen warmte en gezelligheid uit. Hier kom je tot rust met familie en vrienden en geniet je van de mooie visuele interactie met de volwassen tuin en het van daaruit toegankelijke grote zonneterras.
Aansluitend is er de grote, compleet uitgeruste keuken met een lichtrijke, gezellige eetplaats die tevens toegang geeft naar het volgende zonneterras met kruidentuin. Een plek waar binnen en buiten in elkaar overvloeien.
De 3 ruime praktijkruimtes zijn toegankelijk gemaakt via een aparte inkom met wachtzaal en zijn voorzien van het nodige sanitair.
Deze villa heeft grote, praktische kelders met veel berging, technische ruimtes en plekjes waar je je favorie...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op