Kantoorgebouwen voor gemengd gebruik te koop

650000€

254 vierkante meters

Immoweb code : 11337927
Immoweb code : 11337927

Overzicht

1 badkamer
254 vierkante meters bewoonbare ruimte
2844 vierkante meters grond
228,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

EXTRA RUIME VILLA MET EEN PRACHTIG LICHTRIJKE LEEFRUIMTE,...

EXTRA RUIME VILLA MET EEN PRACHTIG LICHTRIJKE LEEFRUIMTE, RUIME KEUKEN, 4 SLAAPKAMERS EN EEN PRACHTIG KANTOORGEDEELTE OP EEN RIANT EN CENTRAAL PERCEEL VAN MAAR LIEFST 28A 44CA MET KNAP BIJGEBOUW OP EEN GUNSTIGE LOCATIE NABIJ HET CENTRUM VAN HAMONT! De villa omvat maar liefst 254m² netto bewoonbare oppervlakte, een kelder van 138m², en een prachtig aangelegde tuin van maar liefst 28a 44ca én 40 zonnepanelen! Tevens biedt de woning een kantoorruimte met archief voor de thuiswerker of om eventueel een vrij beroep uit te oefenen. Een perfect onderhouden woning, uniek in haar soort, omringd door een knappe tuin, afgesloten door een automatische toegangspoort en voorzien van meerdere parkeerplaatsen. De perfecte plek voor zij die ruimte waarderen en optioneel wonen en werken wensen te combineren.

LIGGING:
Deze villa is gelegen op wandelafstand van de stadskern van Hamont (deelgemeente Hamont-Achel). De woning is gelegen in een residentiële buurt en biedt veel privacy! Ook is de woning gelegen op enkele stappen van de Nederlandse grens.

INDELING:
Gelijkvloerse verdieping:
- Ontvangsthal (8m², natuurstenen vloer) – extra ruime woonkamer (57m², natuurstenen vloer, vele raampartijen en extra veel lichtinval) – wc (2m²) – extra ruime leefkeuken (23m², voorzien van alle comfort) – sas/achterinkom (3m²) – wasplaats (7m²) - kantoorruimte met archief (45m², uiterst geschikt voor een vrij beroep of thuiswerkers)

Bovenverdieping:
- Ruime vide (21m²) – badkam...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op