Kantoorgebouwen voor gemengd gebruik te koop

250000€

Immoweb code : 11182013
Immoweb code : 11182013

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

Polyvalente kantoorruimte te koop in Heist op den Berg

Multifunctionele gelijkvloerse kantoorruimte te koop nabij het station van Heist op de Berg. Kortom de perfecte ruimte voor jouw bedrijf.

Wij presenteren met trots een unieke investeringsmogelijkheid in het hart van Heist op den Berg. Dit voormalige kantoorgebouw, oorspronkelijk gebruikt als kinesitherapiepraktijk, staat nu te koop en biedt een veelzijdige ruimte voor diverse zakelijke doeleinden.

Kenmerken:

Locatie: Gelegen in het bruisende Heist op den Berg, bekend om zijn dynamische zakelijke omgeving en gunstige ligging.

Bestemming: Ideaal voor diverse bedrijfsdoeleinden, waaronder medische praktijken, kantoorruimte, of als investeringspand.

Indeling: Het pand beschikt over meerdere ruime kamers die voorheen werden gebruikt als behandelruimten, een wachtruimte, en kantoorfaciliteiten.

Parkeergelegenheid: Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving voor zowel personeel als cliënten en 3 prive parkeerplaatsen.

Toegankelijkheid: Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en nabij belangrijke verbindingswegen.

Waarom dit pand?

Dit gebouw biedt niet alleen een strategische locatie, maar ook een reeks unieke kenmerken die het onderscheiden van andere panden op de markt. De reeds bestaande indeling als kinesitherapiepraktijk maakt het gemakkelijk om het pand aan te passen aan diverse zakelijke behoeften.

Neem contact op