Kantoorgebouwen voor gemengd gebruik te koop

1350000€

702 vierkante meters

Immoweb code : 10960356
Immoweb code : 10960356

Overzicht

3 badkamers
702 vierkante meters bewoonbare ruimte
490 vierkante meters grond
2.755,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Zeldzame opportuniteit voor iemand die een ruim en veelzijdig pand zoekt op een erg gewilde locatie! Dit bijzonder ruime pand biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een veelzijdig en goed onderhouden eigendom in Tervuren. Met een totale oppervlakte van +/- 700m² biedt dit pand een groot atelier/kantoorruimte en een ruim duplex appartement. Deze grote kantoorruimte biedt een overvloed aan ruimte voor creatieve projecten en zakelijke ondernemingen. De renovatie in 2004 heeft gezorgd voor moderne voorzieningen en een frisse uitstraling, waardoor deze ruimte direct klaar is voor gebruik.
Dit pand is ideaal gelegen in het centrum van Tervuren, waardoor u gemakkelijke toegang heeft tot winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer. Het is ook gunstig gelegen voor wie regelmatig naar Brussel reist.

Gelijkvloerse verdieping met bijzonder ruim atelier/kantoorruimte (totaal: 525,15 m² en een patio van +/-38m² ). Hedendaags is dit ingericht als architectenatelier/kantoor met centraal gelegen buiten patio. Het beschikt over 3 ruime landschap kantoorruimtes, een kantoorruimte op een mezzanine in het midden van het achterste atelier, drie vergaderruimtes een serverruimte, een open gespreksruimte, een keuken met toog en een centrale eetruimte uitgevend op een groene buitenruimte (patio, 37,8 m²). Er is ook een doucheruimte, 4 toiletten, een berging achteraan en bergkasten vooraan.
De gelijkvloerse ruimtes zijn allen uitgerust met verse lucht pulsie (...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op