Kantoren te huur

5730€ per maand

625 vierkante meters

Immoweb code : 10634827
Immoweb code : 10634827

Overzicht

625 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Groene omgeving - helder - modern

Nysdam Office Park ligt aan de zuidoostelijke rand van de prachtige gemeente La Hulpe.

Deze gemeente ligt vlakbij het prachtige Zoniënwoud.

In deze pittoreske gemeente vind je veel kleine winkeltjes en uitstekende restaurants, sportcentra en het prachtige kasteel van La Hulpe, dat je kunt zien vanuit de campus van Nysdam.

De campus ligt in een natuurgebied en wordt omringd door parken en dieren. Het kantoorgebouw biedt uw bedrijf dus een ideale omgeving en rust voor uw medewerkers.

De Nysdam campus ligt in een weelderige groene omgeving, waardoor het ideaal is voor lange wandelingen in het Natura 2000 natuurgebied.

Rondom het administratiegebouw staan verschillende koeienrassen die door een lokale boer worden gefokt. Op deDit gebouw in Terhulpen is een geweldige kans voor bedrijven die op zoek zijn naar multifunctionele ruimte. Dit gebouw ligt in het prestigieuze Nysdam Office Park en biedt een eersteklas professionele omgeving voor bedrijven die hun stempel willen drukken.
De kantoren in dit gebouw zijn uitgerust om de gebruikers maximaal comfort te bieden. In de ruime lobby bevindt zich een ontvangstruimte die uw bezoekers een warm en professioneel welkom biedt. Er zijn ook directiekantoren en een privévergaderruimte voor vertrouwelijke vergaderingen. Het gebouw heeft ook privékantoren en open ruimtes voor samenwerking. Een volledig uitgeruste keuken en verschillende vergaderzalen zijn ook beschikbaar om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen.
Dit gebo

Neem contact op