Landhuis te koop

620000€

3 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 11336281
Immoweb code : 11336281

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
195 vierkante meters bewoonbare ruimte
3385 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Landelijke woning op prachtige locatie

Op zoek naar absolute rust? Te Kasteelbrakel, in een zeer groen en rustig kader, stelt vastgoedkantoor Albert jou deze hele leuke fermette voor, gelegen op een perceel grond van 33,85are. De eigendom bestaat uit een lange oprijlaan met staanplaatsen en tuingedeelte en uit een hogergelegen weide. De woning zelf is ingedeeld als volgt: Een ruime open garage, een leefruimte met pelletkachel, nachthal, douchekamer en lichtrijke eetkamer met pelletkachel en met directe toegang tot veranda. Verder een volledig ingerichte keuken met alle toestellen en een berging/wasruimte. Boven bevinden zich drie ruime slaapkamers, een nachthal, een tweede badkamer met ligbad en nachttoilet en aangrenzende op maat gemaakte dressing. EPC: 338 kWh/m2/jaar. Bovendien is deze eigendom gelegen in een doodlopende straat en op 2min wandelen van het Hallerbos waar men heel het jaar door van de natuur kan genieten.
Ook dierenliefhebbers kunnen hier zeker terecht! Men heeft namelijk een kleine weide ter beschikking en de mogelijkheid voor het extra huren van 2ha weide nabij de woning.
Kortom een absoluut uniek kader voor mensen die zoeken naar rust! Deze woning is zeker uw bezoek meer dan waard!
Bel ons gerust voor meer informatie en een afspraak via ons gratis nummer 0800/252 37 of boek je afspraak online via www.albert.immo!

Neem contact op