Manoir te koop

4 slaapkamers 323 vierkante meters

Immoweb code : 9741686
Immoweb code : 9741686

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
323 vierkante meters bewoonbare ruimte
3032 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmant landhuis met landelijke ligging

Dit schitterend landhuis is de allerlaatste woning van een residentiële, landelijke woonomgeving, en is meteen aanpalend aan een uitgestrekt bos- en natuurgebied achter en naast de woning. De ligging is dan ook extreem landelijk.
Anderzijds is de aansluiting met de E40 slechts 5 minuten verwijderd zodat Aalst, Brussel en Gent vlot bereikbaar zijn.
De woning werd centraal ingeplant op een rechthoekig perceel van 30 are.
Deze charmante woning werd recent gerenoveerd en wordt gekenmerkt door het aangename wooncomfort in landelijke stijl. Binnenin geniet men van een zee van ruimte en licht. Alle woon- en sfeerkamers werden georiënteerd met een eindeloos zicht op de achtergelegen tuin, bos en aanpalende open velden en weiden. De rust van het platteland is alom aanwezig.

De landelijke charme van weleer wordt gecombineerd met de luxe van vandaag.
Open raampartijen zorgen voor een gevoel van ruimte en gezellige sfeerbeleving. De gezelligheid van het wonen is dan alom aanwezig.

De uitnodigende inkomhal geeft toegang tot een gastentoilet, bureau, ruime berging en vestiaire. Vanuit de gezellige en lichtrijke living, alsook vanuit de aanpalende leefkeuken heeft men directe toegang tot de terrassen en de tuin.
De 1ste verdieping omvat een nachthal met 4 slaapkamers en 2 badkamers.
De totale woonoppervlakte bedraagt ca 320m² en is met 4 slaapkamers en een aparte bureauruimte de ideale woning voor mensen die graag ruim wonen. Vijf à zes wagens kun

Neem contact op