Am Heiderfeld

* Van 276054€ Tot 657618€

1 - 3 slaapkamers 63 - 130 vierkante meters

Immoweb code : 10798137
Immoweb code : 10798137
*276.054 € - 657.618 € inclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
63 - 130 vierkante meters

Omschrijving

Residentie Heiderfeld in Amel

Hartelijk welkom in de exclusieve residentie Heiderfeld in Amel!

Residentie Heiderfeld bevindt zich in een exclusieve woonomgeving. We zijn er trots op om u in totaal 14 hoogwaardige wooneenheden aan te bieden die turnkey worden opgeleverd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bij de aankoopprijs van elk appartement is een eigen kelder inbegrepen, evenals zowel een binnen- als een buitenparkeerplaats. En het beste van alles is dat de eerste verfbeurt al bij de prijs is inbegrepen.

Deze residentie onderscheidt zich door haar eersteklas bouwwijze, waarbij uitsluitend hoogwaardige materialen zijn gebruikt. Bovendien zijn alle appartementen zeer energiezuinig ontworpen en voorzien van geavanceerde warmtepompe n en zonnepanelen.

De woonoppervlakken in residentie Heiderfeld variëren van royale 60 m² tot fantastische 130 m², om aan verschillende behoeften te voldoen.

De ligging van de residentie is rustig en toch bijzonder gunstig, omdat deze in de directe nabijheid van dagelijkse voorzieningen ligt. Plaatsen zoals St. Vith, Bütgenbach of Weiswampach zijn al binnen enkele minuten met de auto bereikbaar.

Profiteer van deze unieke kans en verzekert u vandaag nog uw nieuwe thuis in residentie Heiderfeld. Wij staan tot uw beschikking voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen, zodat we u persoonlijk kunnen verwelkomen. We kijken uit naar uw contact!

VOORJAARSAANBOD tot eind APRIL

Neem contact op