Blankenberge - Parkville

* Van 262250€ Tot 355000€

1 - 2 slaapkamers 61 - 113 vierkante meters

Immoweb code : 10741135
Immoweb code : 10741135
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 2 slaapkamers
61 - 113 vierkante meters

Omschrijving

Appartementen in Blankenberge - Parkville

Zalig tot rust komen.
Op 250 meter van het strand van Blankenberge en vlak bij de pier, de zeedijk en de duinen, biedt Parkville meteen het vakantiegevoel waar levensgenieters naar op zoek zijn. Tussen de Maurice Devriendtlaan en de Prins Karellaan, midden in het groen, ontwikkelen we een residentieel project met 112 nieuwbouwappartementen. De units zijn verspreid over 5 gebouwen die elk gekenmerkt worden door hun eigen kwaliteitsvolle architectuur. De volumes situeren zich rondom een private binnentuin waar bewoners elkaar ontmoeten.

Duurzame keuzes.
De appartementen zijn alvast klaar voor de toekomst. Het project is uitgerust met een systeem van collectieve geothermie waarmee energie op een duurzame manier uit de bodem wordt gehaald. Elk appartement beschikt over een eigen individuele warmtepomp voor de aansturing van de vloerverwarming en aanmaak van warm water. Tijdens de zomermaanden kunnen de appartementen op een passieve manier afgekoeld worden. Daarmee laat het project aardgas volledig links liggen!

Rustig wonen in het groen.
Het project is ingeplant langsheen een kwalitatief nieuw park. Rond het project loopt een autovrije groenzone, waar enkel plaats is voor wandelaars en fietsers.

Neem contact op