Residentie Ter Elst

* Van 725000€ Tot 1099000€

2 slaapkamers 113 - 129 vierkante meters

Immoweb code : 9875543
Immoweb code : 9875543
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
113 - 129 vierkante meters

Omschrijving

Modern nieuwbouwproject vlak naast duinengebied.


Residentie “Villa Ter Elst” is een nieuwbouwresidentie gelegen in de Fr. Beerlantlaan, palend aan het natuurreservaat Houtsaegerduinen, op een boogscheut van de Zeedijk en het bruisende centrum van De Panne.
Het strakke en moderne gebouw zal bestaan uit een duurzame gevelsteen die gecombineerd zal worden met terrassen in architectonisch beton voorzien van een glasbalustrade met tussenspijlen, wat zorgt voor optimaal lichtinval en een tijdloze uitstraling.
Er zijn 18 appartementen, het zijn allemaal ruime woonappartementen met 1,2 of 3 slaapkamers van 79 m2 tot 128m2 . Alle appartementen zijn voorzien van zongerichte terrassen van 18m2 tot 81m2 . De twee penthousen, voorzien van 2 slaapkamers en slaaphoek, zullen uitblinken door hun riante terrassen en lichtrijke ruimtes.
Alle appartementen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en kunnen in samenspraak aangepast worden naar eigen smaak en wens, zodat het volledig aan uw verwachtingen zal voldoen.
Op de ondergrondse verdieping is er een ruime fietsenberging voorzien alsook 14 garages, 4 parkeerplaatsen en kelderbergingen.
De residentie zal in duurzame en energiezuinige materialen worden opgetrokken waardoor deze meteen een meerwaarde zullen zijn in het nieuwbouwsegment van De Panne. Een interieurarchitect besteedde veel aandacht aan de praktische indeling van elk appartement.
Alle appartementen zijn voorzien van voldoende glaspartijen zodat men optimaal kan genieten van de gunstige oriëntatie en zicht op he...

Neem contact op