Gent - De Kazerne

* Van 619000€ Tot 1279000€

2 - 3 slaapkamers 122 - 217 vierkante meters

Immoweb code : 10740906
Immoweb code : 10740906
*exclusief belastingen

Overzicht

2 - 3 slaapkamers
122 - 217 vierkante meters

Omschrijving

Appartementen in Gent - De Kazerne

Woontypes voor elk karakter .
De Kazerne is een sterke aantrekkingspool midden in het Gentse stadsleven. Een plek waar sterke persoonlijkheden wonen, werken en ontspannen. In De Kazerne komen in totaal 82 appartementen en 10 woningen. Met elk een oppervlakte tussen circa 70 en 217m². Een slimme indeling, doordachte oriëntatie en één, twee of drie slaapkamers. Op heden is de tweede en laatste fase in verkoop.

Een nieuw hoofdstuk voor de historische Leopoldskazerne

Matexi en Ciril slaan de handen in elkaar om deze nieuwe woonbuurt te creëren. Zonder te raken aan het karakter van de site, en waar mogelijk wordt er gewerkt binnen de bestaande volumes. Met behoud van unieke finesse: spitsbogen, smeedijzeren trapleuningen en massieve gewelven. In plaats van de lange muur aan De Charles de Kerchovelaan komt een nieuwe ingang voor het Provinciehuis.

Het verleden komt tot leven

Meer dan enkel wonen. Woningen en appartementen, een hotel, kinderopvang, kunstateliers van het HISK (Hoger Instituut voor Schone Kunsten), het nieuwe Provinciehuis met aangename ontmoetingsruimte. En niet te vergeten: het Paradeplein, een groen hart in het project. De Kazerne wordt een sterke aantrekkingspool midden in het Gentse stadsleven.

Neem contact op